Plezier in leren (terug)brengen in teams en organisaties

scroll

Krachtige leermomenten

Plezier in leren (terug)brengen in teams en organisaties: dat is mijn missie!

Heb je plezier in leren, dan ervaar je verandering eerder als kans dan als bedreiging. Een open en lerende houding geeft zelfvertrouwen. Het bevordert je prestaties, maakt dat je vanuit verschillende perspectieven kunt kijken én is goed voor je welzijn. En dat zorgt dat je beter samenwerkt, talent benut en tot betere en creatievere oplossingen komt.

Is jouw team of organisatie toe aan een ander perspectief? Wil jij werken aan een lerende cultuur? Wil jij een verandertraject met een duurzaam resultaat? Kun je meer uit jezelf of je team halen, maar weet je niet hoe?

Ik creëer krachtige leermomenten die energie geven, verbinden en veerkrachtiger maken. Het resultaat? Gemotiveerde medewerkers die veranderingen goed toegerust kunnen aangaan.

Samen aan de slag?

Hoe werk ik

Krachtige leermomenten creëren kan tijdens (blended) leer- en verandertrajecten, teambijeenkomsten of vanuit een goed ingericht leerplatform. Samen met jou ontwikkel ik graag een aanpak die past bij jou, je team en organisatie. Afhankelijk van je vraag ben ik inzetbaar als onderwijskundig ontwerper, procesbegeleider, facilitator of (team)coach.

Voor maximale impact benader ik leren op individueel niveau, team- én organisatieniveau.

Ik kijk naar de context waarin jij en je team werken en creëer leermomenten dichtbij werksituaties. Groeigerichte taal en helpende gedachten helpen om een krachtige mindset te ontwikkelen.

Door mensen met zichzelf en elkaar te verbinden, ontstaat werkelijke betrokkenheid en energie. Ik zorg voor precies genoeg uitdaging en positieve (leer)ervaringen. Dit stimuleert professionals en teams om in beweging te komen en hun talenten optimaal in te zetten.